Immovation

Een enkel 3d model, met verschillende outputs

Een mooi voorbeeld van een incrementele innovatie. Door een slim ecosysteem te bouwen met externe partners kan hooox een significante meerwaarde bieden inzake 3D producten.

Het systeem is eenvoudig: hooox ontwikkelt een uniek 3D model dat bruikbaar is voor 3 afgeleide producten:

3D visualisatie en 3D films

hooox ontwikkelde al meer dan 1.000 beelden en een honderdtal films voor vastgoedprojecten. Van scenario tot cameraposities, van sfeerkeuze tot afwerkingsniveau, onze specialisten adviseren u in iedere stap tijdens de realisatie van een beeld of een film. Indien nodig schakelen we zelfs helikopters en/of drones in om uw project vanuit de lucht in beeld te brengen.

hooox-w34-3d


3D printing van maquettes

Hiervoor werd een exclusieve samenwerking opgezet met ZiggZagg, de Belgische marktleider op vlak van 3D printing. Het bestaand 3D model wordt aangepast en wordt zo bruikbaar voor 3D printing. Hiermee realiseert ZiggZagg kwalitatieve maquettes van uw project in diverse materialen. De maquettes worden geleverd op sokkel met een plexi bescherming. Indien gewenst worden manueel elementen toegevoegd (belichting, bomen, …) om het resultaat nog aantrekkelijker te maken.

hooox_3D_maquette_chambon_ziggzagg_03_small


3D simulaties met virtual reality

Wat lange tijd niet meer was dan een gimmick voor gaming fanatici heeft nu de nodige maturiteit om uit te groeien tot een must-have om vastgoed te verkopen. Dankzij speciale brillen wandelt de kandidaat koper virtueel doorheen uw project. De kwaliteit is dermate goed dat het menselijk brein gefopt wordt. Door een virtuele hoogte te creëren, krijgen bepaalde mensen bijvoorbeeld last van hoogtevrees. Echter kan niet! Ook hiervoor bouwde hooox een partnership met een specialisten zodat zij zo snel en goedkoop mogelijk uw 3D model kunnen converteren naar een VR omgeving.

Meer info over Virual Reality >