Op zoek naar het DNA van Fides

#identity #web #on-site #branding 

Branding die
eruit springt


Onze opdracht voor Fides was glashelder: een merk creëren dat zich duidelijk onderscheidt van alle anderen. Een unieke marktpositionering is daarbij essentieel en dus gingen we op zoek naar het ware DNA van Fides Invest. Opvallend was dat het bedrijf haar projecten bijna altijd pas te koop stelt wanneer ze volledig opgeleverd zijn. Zo geeft Fides de term ‘instapklaar appartement’ een nieuwe, eigen dimensie.

Het resultaat

Met een digitale campagne en een Facebookwedstrijd wisten we meteen extra aandacht te trekken bij nieuwe kopers voor hun verschillende vastgoedprojecten. Een gloednieuwe website, een frisse corporate look en nieuwe visuals maken het plaatje compleet. Daarnaast werd een slimme samenwerking opgezet met BoConcept voor de levering van meubilair.

Project: South Eden

Fides toverde de vroegere zetel van Kamer van Koophandel in Antwerpen-Zuid om tot een dertigtal lichtrijke appartementen. De verkoop van South Eden werd pas opgestart na de oplevering. Dat bleek de juiste strategie: al in de eerste week werden bijna tien appartementen verkocht. Daarnaast ontwikkelen we voor het salesteam van Fides diverse visuele tools, denk bijvoorbeeld aan Immoweb-banners.

 

Project: RWK 1879

RWK 1879 is een renovatieproject in het historische centrum van Antwerpen. De voormalige rijkswachtkazerne werd er omgetoverd tot een woonproject met 140 appartementen. Op de braakliggende terreinen van de site ontwikkelde Fides ook een nieuwbouwgedeelte. Voor dit project ontwierpen we een huisstijl en brochure, maakten we foto's en creëerden we advertenties, nieuwsbrieven en flyers.

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.