CIP

#identity #web #brochure #3D 

Groeien dankzij een
langetermijnstrategie

CIP is een Belgische projectontwikkelaar, actief in België en Luxemburg. Het heeft meer dan 35 jaar ervaring in vastgoed en realiseerde al honderden uiteenlopende projecten. CIP is vandaag vooral actief in Antwerpen en realiseerde er recent een aantal residentiële ontwikkelingen in de buurt van het MAS: Falconhoven, De Schilden, The New York Residence en The London Residence.

Uitdaging

Hooox hielp CIP bij hun transformatie van hotel- en kantoorontwikkelaar naar een succesvolle residentiële ontwikkelaar. Met de hulp van hooox wordt CIP, zeker in Antwerpen, vandaag erkend als een solide speler in residentiële ontwikkeling. Daarnaast was CIP op zoek naar een communicatiepartner op de lange termijn. Eentje die hun organisatie door en door leert kennen en hen helpt om sneller in te spelen op de maatschappelijke behoeften van morgen. Gevonden!

Concreet

Daar hoort een nieuwe website bij, zich meteen onderscheidt van de rest. Na een eerste brainstorm met het management van CIP, vonden we snel inspiratie in het werk van modernistische schilders zoals Sol Le Witt. Deze creatieve oefening werd de basis voor een nieuwe website met diagonale lijnen waarin alle content naadloos werd geïntegreerd. Een spel van schuine lijnen en vlakken, wisselend in functie van de navigatie, levert een unieke en duidelijk herkenbare stijl op.

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


info@hooox.com  |  +32 (0)9 334 68 44  |  Dendermondsesteenweg 48 bus 101 - 9000 Gent  |  BE 0880 045 762

copyright 2019 hooox nv  |  Cookies  |  Algemene voorwaarden

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.