Imagebuilding voor Baltisse

#identity #web 

Ambities
worden realiteit


Baltisse, het investeringsfonds van Filip Balcaen, heeft grootse ambities: het wil een van de belangrijkste spelers worden in de Belgische vastgoedsector. Hun vastgoeddivisie focust op professioneel vastgoed, vastgoed voor senioren en activa voor gemengd gebruik. Baltisse verhuisde onlangs naar een strakke kantooromgeving op The Loop in Gent, ontworpen door architect John Bontinck. 

Uitdaging

Hun nieuwe huisstijl en website? Die dragen dan weer onze stempel. De opdracht was duidelijk: een stijlvolle corporate en online identity, met een sobere vormgeving die degelijkheid en vertrouwen uitstraalt. Samen met Baltisse sloegen we aan het brainstormen, snel gevolgd door de eerste creatieve voorstellen. Deze oefening werd het startpunt van een volledig nieuwe communicatiestrategie voor Baltisse.

Het resultaat

De vrucht van onze samenwerking bekijkt u zelf via baltisse.com. De nieuwe website loodst bezoekers in twee kliks naar de meest relevante informatie, zonder ballast en met een sterke focus op verschillende doelgroepen. Ook dankzij hun gebruiksvriendelijke website heeft Baltisse vandaag al een enkele mooie acquisities gerealiseerd in retail-, kantoor- en reconversieprojecten in binnen- en buitenland.

La Cathédrale

Niet veel later deed schakelde Baltisse ons opnieuw in. Dit keer voor de volledige campagne voor hun vastgoedproject La Cathédrale in Luik, een uitzonderlijke reconversie in het hart van de stad. Onze missie? Een al even opmerkelijke marketingcampagne bedenken. Dit Franstalige project werd meteen onze eerste kennismaking met de residentiële vastgoedmarkt in het centrum van Luik.

Lees het verhaal

Meer weten?

Graag meer info over dit project? Of toch liever praten over dat van u?

Contacteer ons


Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.