• hooox - Antonissen Projectontwikkeling - Canal View
  • hooox - Antonissen Projectontwikkeling - Canal View
  • hooox - Antonissen Projectontwikkeling - Canal View

Antonissen Projectontwikkeling – Canal View

De Brusselse kanaalzone groeit gestaag verder uit tot dé place to be in Brussel. Daar waar het vroeger vooral gekend was als de “zone rond Tour & Taxis” zien we dat er zich de laatste jaren een ware metamorfose voltrekt: nieuwe handelszaken, de nabijheid van parken en de recente beslissing om een nieuw museum voor moderne kunst te openen maken de buurt alsmaar aantrekkelijker, ook voor starters en jonge gezinnen.

Het aanbod aan residentieel vastgoed in die buurt tracht gelijke tred te houden met de stijgende interesse. Het team van Antonissen Projectontwikkeling werkt momenteel aan de voltooiing van het project Canal View. Met sterke troeven zoals het wonen aan het water, stijlvolle architectuur, eigen terrassen en parkeerplaatsen plaatsen zij de beschikbare appartementen aan betaalbare prijzen op de markt.

Na de creatie van de corporate site werkt hooox opnieuw aan boord genomen voor de begeleiding van het project. De brochures liggen klaar om overhandigd te worden door het verkoopsteam aan de vele geïnteresseerden!

Share


We Did

  • Identity

Related projects