Stories

Herbekijk uw vastgoed marketingstrategie met HOOOX

Wij stellen ons graag aan u voor; wij zijn hooox - de pionierende kracht in vastgoedmarketing & communicatie met bijna twee decennia ervaring. Onze reis is verrijkt met samenwerkingen met enkele van de meest gewaardeerde ontwikkelaars en investeerders in de industrie – ervaringen die we graag naar uw tafel brengen.

Lees meer

Vastgoedcommunicatie in 2023: 5 digitale trends

Wil je je vastgoedproject succesvol in de markt zetten? Dan moet je het onderste uit de kan halen van digitale platformen en kanalen. Sommige zijn (relatief) nieuw, andere al ingeburgerd. De gemene deler: hun toenemende populariteit. 

Mooi meegenomen is dat deze trends zich lenen voor directe verkopen en merkopbouw op  lange termijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We vatten ze voor jou samen in dit artikel. Doe er je voordeel mee!

Lees meer

Print is hot

Deloitte ontdekte dat 89% van de Belgen reclamefolders leest. Temidden van al dat digitaal geweld is het voor de consument dan ook een verademing om lekker offline in de zetel te ploffen met papieren leesvoer. Kortom, drukwerk behoudt zijn welverdiende plaats in een gezonde marketingmix. 4 weetjes over print!

Lees meer

Welk chatsysteem heb jij nodig?

Als je websitebezoeker verwelkomd wordt door een chatbox, heeft hij het gevoel dat er echt naar hem geluisterd wordt. Maar moet je dan een persoon van vlees en bloed aan de andere kant van het scherm zetten? Niet per se. Alle mogelijkheden op een rijtje!

Lees meer

3D Real Estate - Visie op vastgoedmarketing

Bouwen aan een positieve stad

Vastgoedontwikkelaar 3D Real Estate is een trendsetter in vastgoedherontwikkeling en geeft aan waardevolle plekken in de stad een nieuwe toekomst. Altijd gaat het om innovatieve projecten met een positieve impact op de stad. Als de vaste communicatiepartner van 3D Real Estate helpen we om hun projecten creatief in de markt te zetten bij de juiste doelgroep. Een bloemlezing van onze joint ventures:

Lees meer

Van personalisatie tot chatbots

8 topics om je vastgoedmarketing te booosten

Over personalisatieArtificiële Intelligentie en machine learning, programmatic advertisingvoice searchchatbotsvideo marketing, adverteren op social media en creativiteit.

Lees meer

Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.