Meerwaardecreatie is onze missie,
onze vastgoedexpertise maakt het verschil

Over ons

Je vastgoedproject in de kijker zetten bij de juiste doelgroep. Daar draait het om. Meerwaarde creëren is de essentie van onze job: ons succes staat of valt met dat van jouw project. Wij zijn voor je team een compagnon de route die al vanaf de eerste projectfase creatief en enthousiast meedenkt - en vooral verder denkt dan bakstenen of brochures.

 • Concept

  Creatieve ondersteuning en professioneel advies, al vanaf de eerste fase van je vastgoedproject. Van kick-off meeting tot communicatiestrategie en actieplan.

 • Campagne

  Storytelling als rode draad doorheen jouw projectcommunicatie. Van branding, website, 3D en print tot advertenties, (drone)fotografie, video, social media en virtual reality.

 • Conversie

  Wij zorgen ervoor dat je project alle aandacht krijgt die het verdient. Online en offline. Vertrouw op een bewezen track record in vastgoedmarketing mét concrete resultaten.

  Strategie

  Hooox zorgt voor een geïntegreerde aanpak. Wij begeleiden je graag van a tot z bij de communicatie van jouw project. Van beeldtaal tot verhaal, van leadgeneratie tot lead nurturing. Steeds met een doordacht en creatief battle plan.

  Open blik

  We willen een inspiratiebron zijn voor onze partners. Daarom richten we onze pijlen niet enkel op vastgoed. Door een intense samenwerking met consultants, strategen, creatieve partners en freelancers willen we up-to-date blijven met ontwikkelingen in andere sectoren.
   

  Innovatie

  Door te innoveren in ideeën en technologieën, zorgen we de ervoor dat de vastgoedsector niet achterop blijft en mee evolueert met de wereld van vandaag. En dat altijd in functie van jouw behoeften en die van je klanten.

  Expertise

  Innovatie start aan de basis. Daarom hechten we veel belang aan professionele ontplooiing. Zo krijgt ons team de kans zich te blijven ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen.

  Creatief

  We zijn denkers en doeners. Ons creatief team zet haar schouders onder de volledige communicatie van je project. Positionering, branding, 3D-modeling, online en offline communicatie, drukwerk, mediastrategie, public relations en social media... You name it!

  Ervaring

  Hooox heeft meer dan 10 jaar ervaring in marketing en communicatie voor bedrijven en organisaties in de Belgische vastgoedsector. Naast een brede expertise in design, content en development is ook onze tweetaligheid een belangrijke troef.

  Hooox gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.